trumpai apie rzu
 
 
http://rzu.lt/?autorius
 
 
2009-01-24, godos z šeimos lėlių teatras
 
Vakar virtuvėje turėjome premjerą. Raudonkepuraitę ir jos senelę vaidino dvi barbės, kurių keičiami garderobai labai tiko spektaklio rekvizitui (vilkas turėjo galimybę persirengti prarytos senelės suknele). Vilko ir medžiotojo kartoniniai kostiumai, kaip ir namelis, siūdinti specialiai šiai pjesei (kartonas, flamasteriai, balti lipdukai, kulinariniai mediniai iešmeliai, klijai, lipni juostelė).

Scena - širma pagaminta iš storos (35 mm) ir plačios lentos, tapeto ir kelių metalinių kampukų. Personažų ir dekoracijų fiksavimui panaudoti plastikiniai vinukais prikalami laidų laikikliai.

Repetavome tik kartą, mat scenarijus labai gerai visiems žinomas. Buvo keli daug teigiamų emocijų sukėlę techniniai nesklandumai (vilkas labai ilgai pasislėpęs rijo senelę, nes šios suknelė buvo ne visiškai jo dydžio).

Iš vilko pilvo išvaduotos senelė ir Raudonkepuraitė apsikabina. Uždanga.

 
< 2009-01-14 KETVIRTOJI 2009 METŲ SAVAITĖ 2009-01-25 >
2009-01-25 05:35 Raimundas ZabarauskasKeisčiausia čia yra lėlių kokybė – pasirodo tetrui labiau tinka rupesnės, aiškiai dirbtinės, sąlyginės. Pagrindinis vakaro personažas – aktorių ir žiūrovų vaizduotė...
2009-01-24 21:52 RasaŠaunu! Medžiotojo galva man labai patiko. Tikrai. Ir viskas labai priminė mano vaikystę, kai kartu su knygomis į pirmą klasę tempdavausi krūvą „artistų“ ir su drauge rodydavom spektaklius iš už mokytojos stalo :) Namuose nerodydavau, visi niekad neturėdavo laiko... Todėl smagu, kad Goda tinkamai įvertinta. Šaunuolė.
komentarų: 2neteisingų atsakymų: 1teisingų be komentaro: 1
kaip komentuoti?vardas:
Kontrolinis klausimas:url:
Įrašykite: teatras.

atsakymas:
Įrašyti(pasitikiu Jūsų vidiniu cenzoriumi (ąčęėįšųūž, rupūžė ir t.t.))

rzu
kas ir kaip
autorius
rss
komentarai
žemėlapis
statistika